Червоний, ВалентинДесик, Микола ГригоровичТеличкун, Володимир Іванович2024-10-312024-10-312019Червоний, В. Дослідження вакуумного охолодження хліба / В. Червоний, М. Десик, В. Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 85-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 2. – С. 29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45279Проведено дослідження процесу вакуумного охолодження хліба, для дослідження процесів охолодження хліба в умовах вакууму нами створена експериментальна установка, що включає: вакуум-камеру, вакуум насос, конденсатор, прилади регулювання та контролю.We have conducted a study of the process of vacuum cooling of bread, to study the processes of cooling bread in a vacuum, we have created an experimental setup that includes: a vacuum chamber, a vacuum pump, a condenser, regulating and control devicesukвакуумохолодженняхлібекспериментальна установкакафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвvacuumcoolingbreadexperimental equipmentДослідження вакуумного охолодження хлібаThesishttps://orcid.org/0000-0001-8016-466Xhttps://orcid.org/0000-0002-3132-6447