Місечко, Наталія ОрестівнаБондаренко, Юлія ВікторівнаСтрельченко, Н. М.Дробот, Віра Іванівна2013-09-302013-09-302012Дослідження впливу сорбіту на технологічний процес та якість готових виробів / Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, Н. М. Стрельченко, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78 наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ : тези доп. – 2012. – Ч. 1. – С. 71-72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9984Вивчено вплив сорбіту та інтенсивність бродіння тіста та якість готових виробів порівняно з сахарозою та фруктозою. Встановлено ефективність використання у виробництві хлібобулочних виробів сорбіту в композиції з фруктозою. The study influence of sorbitol on intensity fermenting dough and quality of finished products compared to sucrose and fructose. Established efficiency of use in the production of bakery products of sorbitol in the composition of fructose.otherхлібобулочні виробисорбітфруктозацукордіабеткафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівbakerysorbitolfructosesugardiabetesДослідження впливу сорбіту на технологічний процес та якість готових виробівThesis