Методи залучення студентів до ефективного використання інноваційних навчальних засобів в онлайн та змішаному середовищі - Лук’янець, Галина Геннадіївна (My University, 2021)
Метою цієї праці є детальніше розглянути потреби сучасних здобувачів освіти та окреслити завдання, які вони ставлять перед сучасною змішаною системою освіти, враховуючи індивідуальні характеристики студентів.
Keywords: персоналізоване навчання; онлайн навчання; змішане навчання; адаптивне навчання; кафедра іноземних мов професійного спрямування