Чуприна, Наталія ОлександрівнаНижник, Олександр ВолодимировичКовальчук, Володимир ПетровичОлійник, Світлана ІванівнаПрибильський, Віталій Леонідович2014-07-162014-07-162014Удосконалення водопідготовки для виробництва ферментованих медових напоїв / Н. Чуприна, О. Нижник, В Ковальчук та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 365-366.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16165Один з напрямків соціально-економічного розвитку України -збільшення виробництва повноцінних якісних харчових проду ктів, впровадження та удосконалення ефективних технологій. Перспективними продуктами медико-біологічного спрямування є ферментовані напої (напої бродіння) на основі меду. One of the areas of socio-economic development of Ukraine-increasing production of high-grade quality food products ktiv, implementation and improvement of efficient technologies. Promising products biomedical orientation is fermented beverages (fermented beverage) based on honey.uk-UKферментовані напоїнапої на основі медуводопідготовкаfermented beveragesbeverages with honeywater treatmentкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваУдосконалення водопідготовки для виробництва ферментованих медових напоївOther