Удосконалення водопідготовки для виробництва ферментованих медових напоїв - Чуприна, Наталія Олександрівна; Нижник, Олександр Володимирович; Ковальчук, Володимир Петрович; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович (My University, 2014)
Один з напрямків соціально-економічного розвитку України -збільшення виробництва повноцінних якісних харчових проду ктів, впровадження та удосконалення ефективних технологій. Перспективними продуктами медико-біологічного спрямування є ферментовані напої (напої бродіння) на основі меду. One of the areas of socio-economic development of Ukraine-increasing production of high-grade quality food products ktiv, implementation and improvement of efficient technologies. Promising products biomedical orientation is fermented beverages (fermented beverage) based on honey.
Keywords: ферментовані напої; напої на основі меду; водопідготовка; fermented beverages; beverages with honey; water treatment; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства