Кочерга, Валентина ІванівнаНазар, Мар'яна Ігорівна2012-09-162012-09-162011Кочерга, В. І. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексів / В. І. Кочерга // Природничі та гуманітарні науки. актуальні питання : матеріали V Всеукраїнської студентської науково - технічної конференції, 19-20 квітня 2011 р. - Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя. – 2011. – С. 20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2595Розглянуто використання вітамінно-мінеральних добавок у технології борошняних кондитерських виробів. Vitamin and mineral supplements using in technology of flour confectionary products has been studied.uk-UKборошняні кондитерські виробиflour confectionary productsвітамінно-мінеральні добавкиvitamin and mineral supplementsУдосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексівThesis