Ditrikh, IrynaKopovska, Angelica2022-05-232022-05-232021Ditrikh, І. V. The use of amaranth in the formulation of fishmeal culinary products for functional purposes / I. V. Ditrikh, A. V. Kopovska // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної конференції, 07-08 жовтня 2021 р., м. Львів. – Львів, 2021. – С. 103-104https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37462Обґрунтована можливість використання борошна амаранту у рецептурі рибоборошняних кулінарних виробів для поліпшення органолептичних властивостей і підвищення біологічної цінності виробів.The possibility of using amaranth flour in the formulation of fishmeal culinary products has been substantiated to improve the organoleptic properties and increase the biological value of products.функціональні продуктиамарантрибоборошняні кулінарні виробиfunctional productsamaranthfishmeal culinary productsкафедра готельно-ресторанної справиThe use of amaranth in the formulation of fishmeal culinary products for functional purposesThesis