Створення контрольного чек-листа гігієнічного дизайну обладнання для виробництва макаронних виробів - Рупа, Вікторія Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2019)
Гігієнічний дизайн призначений для збільшення ефективності, полегшення доступу та перевірки дієвості очищення. Використання контрольних чек-листів гігієнічного дизайну обладнання для макаронних виробів допоможе у майбутньому розробникам виявити проблемні зони та потенційні недоліки в дизайні, що обмежують ефективність очищення та експлуатаційні проблеми санітарії. Hygienic design is intended to increase efficiency, facilitate access and verify the effectiveness of cleaning. Using the hygienic design checklists for pasta equipment will help future designers identify problem areas and potential design flaws that limit cleaning effectiveness and operational sanitation issues.
Keywords: чек-лист; гігієнічний інженіринг; макаронні вироби; обладнання; checklist; hygienic engineering; pasta; equipment; кафедра експертизи харчових продуктів