Оптимізація процесу виробництва сирокопчених ковбас - Камсуліна, Наталія Валеріївна; Скуріхіна, Людмила Андроніківна; Мамченко, Людмила Євгенівна (My University, 2015)
Наведено результати аналітичних та практичних досліджень функціонально-технологічних властивостей домішок, що можуть використовуватися у технологічному процесі виробництва сирокопчених ковбас. Розроблено рекомендації з практичного застосування мікробіологічних препаратів для оптимізації технологічного процесу виробництва сирокопчених ковбас. Наведено результати аналітичних та практичних досліджень функціонально-технологічних властивостей домішок, що можуть використовуватися у технологічному процесі виробництва сирокопчених ковбас. Розроблено рекомендації з практичного застосування мікробіологічних препаратів для оптимізації технологічного процесу виробництва сирокопчених ковбас.

The results of analytical and practical studies of the functional and technological properties of additives that can be used in the technological process of raw smoked sausage production are presented. Recommendations for the practical application of microbiological preparations for optimizing the technological process of raw smoked sausage production are developed. The results of analytical and practical studies of the functional and technological properties of additives that can be used in the technological process of raw smoked sausage production are presented. Recommendations for the practical application of microbiological preparations for optimizing the technological process of raw smoked sausage production are developed.
Keywords: білки тваринного походження; мікробіологічні препарати; функціональні та технологічні домішки для м’ясних виробів; animal proteins; microbiological preparations; functional and technological properties meat products, raw sausages; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції