Нагурна, Ніна АнатоліївнаОсипенкова, І. І.Голос, А. Е.2014-08-272014-08-272014Нагурна, Н. А. Застосування молока та молочних продуктів при виробництві лікеро-горілчаних напоїв / Н. А. Нагурна, І. І. Осипенкова, А. Е. Голос // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 95-97.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16434За результатами маркетингових досліджень Консалтингового агентства «Маркет Едвайс», яке вивчало ринок етилових спиртів і горілок в Росії і в Україні стосовно очищення спирту, більше 80 % опитаних підприємств відмітили спосіб очищення горілки за допомогою активованого вугілля, менше 20 % вказали на знежирене молоко, 16 % — чистять активованим вугіллям імпрегнированим сріблом, єдиний випадок — очищення крохмалем.uk-UKгорілкалікеро-горілчані напоїактивоване вугілляводкаактивированный угольликеро-водочные напиткиvodkaliquor drinksactivated carbonЗастосування молока та молочних продуктів при виробництві лікеро-горілчаних напоївThesis