Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаГавриш, Андрій ВолодимировичДоценко, Віктор Федорович2014-06-042014-06-042014Патент на корисну модель № 88653, МПК (2014.01) A21D 2/00. Пісочне печиво «Морквяна радість» / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201312349; заяв. 21.10.2013; опубл. 25.03.2014; Бюл. № 6/2014.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14835Пісочне печиво містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, меланж, натрій двовуглекислий, вуглекислий амоній, есенцію, сіль. Додатково містить маргарин та пюре вареної моркви. Дополнительно содержит маргарин и пюре вареной моркови. Shortbread contains wheat flour, sugar, egg, sodium bicarbonate, ammonium carbonate, essence and salt. Additionally it includes margarine and mashed cooked carrots.uk-UKпісочне печивопюре вареної морквиресторанне господарствоshortbreadmashed cooked carrotsrestaurant businessкафедра готельно-ресторанної справиПісочне печиво «Морквяна радість» (Деклараційний патент на корисну модель № 88653)Other