Вінніков, ВладиславМатюшенко, Раїса Василівна2016-10-052016-10-052013Вінніков, В. В. Функціональні особливості індукційних плит / В. В. Вінніков, Р. В. Матюшенко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 220-221.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24313Давним-давно люди зрозуміли, що їжа яка побула деякий час у воді є смачнішою. Люди почали вигадувати нові пристосування для приготування їжі а, також експериментувати змішуючи різні продукти. В цей момент наробилась кулінарія. Створюючи нові і нові поєднання продуктів під час приготування їжі надавало їм особливого смаку і аромату що робило процес харчування не тільки необхідним а, ще й приємним. Once upon a time people realized that food is pobyla while the water is tastier. People began to invent new devices for cooking and also experiment by mixing different products. At this point narobylas cooking. Creating new and new combinations of products during cooking gave them special taste and flavor of food making process not only necessary but also enjoyable.uk-UKкафедра готельно-ресторанної справиіндукційна плитамагнітне полекухонна плитаinduction cookermagnetic fieldcookstoveФункціональні особливості індукційних плитOther