Дослідження упаковки, фізикохімічних та мікробіологічних показників фруктових йогуртів - Попова, Інна Вадимівна; Миколів, Соломія Ігорівна; Ковальова, Світлана Олександрівна (My University, 2015)
Проведені дослідження упаковок йогуртів різних виробників. Встановлені деякі показники їхньої якості. У зразках визначалися вміст кальцію, вітаміну С, а також стійкість казеїн-кальцій-фосфатного комплексу і кількість молочнокислих бактерій. The yoghurts of different producers were researched. Some indexes of their quality were set. The quantities of calcium, vitamin С and also stability of the casein calcium phosphate complex and amount of lactics bacteria were determined in the standards
Keywords: кафедра харчової хімії; йогурт; молочнокислі бактерії; якість молочних продуктів; казеін; lactic acid bacteria; quality of dairy products