Попова, Інна ВадимівнаМиколів, Соломія ІгорівнаКовальова, Світлана Олександрівна2016-04-192016-04-192015Попова, І. В. Дослідження упаковки, фізикохімічних та мікробіологічних показників фруктових йогуртів / І. В. Попова, С. І. Миколів, С. О. Ковальова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – К. : НУХТ, 2015. - С. 162.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22890Проведені дослідження упаковок йогуртів різних виробників. Встановлені деякі показники їхньої якості. У зразках визначалися вміст кальцію, вітаміну С, а також стійкість казеїн-кальцій-фосфатного комплексу і кількість молочнокислих бактерій. The yoghurts of different producers were researched. Some indexes of their quality were set. The quantities of calcium, vitamin С and also stability of the casein calcium phosphate complex and amount of lactics bacteria were determined in the standardsuk-UKкафедра харчової хіміїйогуртмолочно-кислі бактеріїкальційвітамін Сyoghurtlactics bacteriacalciumvitamin СДослідження упаковки, фізикохімічних та мікробіологічних показників фруктових йогуртівOther