Устименко, Ігор МиколайовичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаСапіга, Вікторія Ярославівна2020-10-072020-10-072020Патент на винахід № 121724 UA, МПК A23G9/32 (2006.01) Морозиво з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі / Устименко І. М., Поліщук Г. Є., Сапіга В. Я. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № a 201903043 ; заявл. 28.03.2019 ; опубл. 10.07.2020 ; Бюл. № 13, 2020.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31935Винахід стосується складу морозива з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі, який містить жировий компонент, сухе знежирене молоко, цукор, стабілізатор, закваску, концентрат сироваткових білків та воду питну, де як жировий компонент застосовується харчова емульсія на основі купажованої олії, як стабілізатор застосовується казеїнат натрію та казеїнат кальцію за співвідношення 1:1, як закваска використовується закваска, що складається з пробіотичних штамів молочнокислих та біфідобактерій Bifidobacterium longum, Lactococcus lactis subsp.diacetilactis, Streptococcus salivarius subsp. mhermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus.otherморозивокомбінований склад сировиникисломолочна основакафедра технології молока і молочних продуктівМорозиво з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі (патент на винахід № 121724)Other