Шаповаленко, Олег ІвановичЄвтушенко, Олег ОлександровичПочеп, Володимир Анатолійович2013-01-252013-01-252007Шаповаленко, О. І. Якісні показники м’яти як нетрадиційної сировини для виробництва кормових добавок / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, В. А. Почеп // Зберігання і переробка зерна. – 2007. - № 12. – С. 50–51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5625В статті наведено інформацію про термін «нетрадиційна сировина». Досліджено вплив сушіння м’яти як нетрадиційної сировини на її якісні показники. В статті є результати щодо її хімічного та амінокислотного складу та їх аналіз. Використання ефіроолійних рослин може покращити якість продукції тваринного походження. In the article was produced information about term «non-traditional raw materials». It was researched influence mint's drying as non-traditional raw materials at its qualitative adjectives. In the article was directed at its results of chemical and amino acid composition and its analysis. Application of ethereality crops may improve quality of animal production.uk-UKхімічний складхимический составchemical compositionнетрадиційна сировинасушінняефіроолійні культурим’ятаамінокислотний складnon-traditional raw materialsdryingethereality cropsmintamino acid compositionкафедра технології зберігання і переробки зернаЯкісні показники м’яти як нетрадиційної сировини для виробництва кормових добавок