Ковбаса, Володимир Миколайович2013-02-052013-02-052000Лопатін, Г. І. Інтенсифікація термодинамічного впливу на харчові речовини в екструдері / Г. І. Лопатін, В. М. Ковбаса // Харчова і переробна промисловість. - 2000. - № 5-6. - С. 30-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6035Запропоновано спосіб інтенсифікації термодинамічного впливу на речовини в екструдері за рахунок використання пульсуючого тиску. A method of intensification of the thermodynamic effects of the substance in the extruder through the use of a pulsating pressure.uk-UKекструзіятисктемпературабілоккрохмальзміниextrusionpressuretemperatureproteinstarchchangesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівІнтенсифікація термодинамічного впливу на харчові речовини в екструдеріArticle