Peshuk, LudmilaGalenko, OlegBudnyk, Nina2015-03-032015-03-032014Peshuk, Lyudmyla Rational use of the collagen / Lyudmyla Peshuk, Oleg Halenko, Nina Budnyk // Ukrainian Journal of Food Science. - 2014. – Vol. 2., Is. 1. – P. 35-42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19614The topicality of the work is to justify the choice of low-grade meat raw material as a matrix for tying together calcium ions. Актуальність дослідження полягає в обгрунтуванні вибору низькосортної м'ясної сировини як матриці для зв'язування іонів кальцію - безпечної, ефективної і доступної. Актуальность работы заключается в обосновании выбора низкосортного мясного сырья в качестве матрицы для связывания ионов кальция - безопасной, эффективной и доступной.otherrawgerontologymeatcattle rumenвелика рогата худобагеронтологіям'ясосировинакафедра технології м’яса і м’ясних продуктівRational use of the collagenArticle