Rational use of the collagen - Peshuk, Ludmila; Galenko, Oleg; Budnyk, Nina (My University, 2014)
The topicality of the work is to justify the choice of low-grade meat raw material as a matrix for tying together calcium ions. Актуальність дослідження полягає в обгрунтуванні вибору низькосортної м'ясної сировини як матриці для зв'язування іонів кальцію - безпечної, ефективної і доступної. Актуальность работы заключается в обосновании выбора низкосортного мясного сырья в качестве матрицы для связывания ионов кальция - безопасной, эффективной и доступной.
Keywords: cattle; gerontology; велика рогата худоба; геронтологія; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів