Кравчук, Наталія МиколаївнаОнойко, О. В.2014-11-272014-11-272014Кравчук, Н. М. Перспективи розвитку рибальського готелю / Н. М. Кравчук, О. В. Онойко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 617.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18726Як відомо, до основних складових туристичної індустрії України належить готельне господарство. Однак сьогодні можна констатувати відсутність високої конкуренції між спеціалізованими готелями. В Україні сучасні готельні підприємства мають типову структуру послуг та низьку спеціалізацію. Тому потрібно сформувати мережу спеціалізованих підприємств із вузьким спектром послуг, зорієнтованих на обслуговування певної категорії туристів. As you know, the main components of the tourism industry of Ukraine belongs Hospitality. Today, however, we can state no high competition between specialized hotels. In modern Ukraine hotels enterprises have the typical structure of services and low specialization. ago should form a network of specialized companies with a narrow range service-oriented service a particular category of tourists.otherготельне господарствотуристична індустріярибальський готельHospitalitytourism industryFishing Hotelкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуПерспективи розвитку рибальського готелюOther