Мороз, Дар’я Олексіївна2024-07-122024-07-122024Мороз, Д. О. Удосконалення технологій м’ясних паштетів із використанням гарбузової клітковини та купажів олій збалансованого жирнокислотного складу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Мороз Дар’я Олексіївна ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2024. – 108 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44049ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівгарбузова клітковинакупаж рослинних олійсировинагрудинка курячапечінкам'ясо індикапаштетиУдосконалення технологій м’ясних паштетів із використанням гарбузової клітковини та купажів олій збалансованого жирнокислотного складуOther