Спосіб отримання молочно-рослинного білкового продукту (№ 46452) - Ромоданова, Валентина Олександрівна; Білоус, Надія Василівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Данчук, Юлія Іванівна; Шевченко, Віта Андріївна; Білоус, Владислав Васильович (My University, 2002)
Спосіб виробництва передбачає складання суміші з знежиреного коров’ячого та соєвого молока, осадження сквашеною молочною сироваткою у кількості 15 % від маси суміші. The method of preparation involves a mixture of skimmed cow's and soy milk, sour buttermilk deposition of 15% by weight of the mixture.
Keywords: молочно-рослинна суміш; milk and vegetable mixtur; соєве молоко; soybean milk; кислотність; acidity; кафедра технології молока і молочних продуктів