Дослідження властивостей крему для гоління з СО2-екстрактом тютюну - Нелюбіна, Олександра Олексіївна; Подобій, Олена Валеріївна (My University, 2022)
Крем для гоління являє собою косметичний крем на основі мила з умістом спеціальних добавок, які запобігають подразненню шкіри під час гоління. СО2-екстракт тютюну широко використовується у виробництві косметичних кремів для гоління в якості активного компонента, який надає антисептичну, зволожуючу та антиоксиданту дію.

Shaving cream is a soap-based cosmetic cream containing special additives that prevent skin irritation during shaving. CO2 extract of tobacco is widely used in the production of cosmetic shaving creams as an active ingredient that has antiseptic, moisturizing and antioxidant effects.
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; крем для гоління; рецептура; тютюн; фізико-хімічні показники; пінне число; стійкість піни; shaving cream; formulation; tobacco; physicochemical parameters; foam stability; foam number