The process of audit development in Ukraine - Bai, Viktoriia; Harkusha, Olena O. (My University, 2022)
Although auditing is quite new in Ukraine, it plays an important role in life of any company. The development of audit in Ukraine has gone through a number of stages during which there was a certain transformation of views on auditing. Незважаючи на те, що аудит в Україні досить новий, він відіграє важливу роль у житті будь-якої компанії. Розвиток аудиту в Україні пройшов ряд етапів, під час яких відбулася певна трансформація поглядів на аудит.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; financial report; фінансовий звіт; аудиторська діяльність; auditing activities