Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаФедурко, Іннa Андрiївна2014-09-122014-09-122014Гащук, О. І. Розширення асортименту м'ясних продуктів для харчування дітей шкільного віку / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, І. А. Федурко // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2014. – Т. 16, № 2 (59), Ч. 4. – С. 37–42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16725Харчування школярів потребує особливої уваги тому, що сучасне навчання вимагає високого розумового та фізичного навантаження й супроводжується значними енерговитратами. Розроблені м’ясопродукти мають оптимальну кількість білків, жирів, вуглеводів, мінеральних речовин і вітамінів, необхідну для раціонального харчування, що буде сприяти покращенню роботи системи травлення, шлункового тракту, і розвитку всіх життєво важливих органів. Nutrition students requires special attention because modern education requires high mental and physical stress and is accompanied by a significant energy consumption. Developed products have optimal levels of protein, fats, carbohydrates, minerals and vitamins necessary for a balanced diet that will contribute to the improvement of the digestive system, gastrointestinal tract, and development of all vital organs.otherзбалансоване харчуванням’ясні продукти для харчування дітей шкільного вікухарчова цінністькомбіновані модельні системиbalanced nutritionmeat products for nutrition of school-age childrennutritional valuecombined model systemкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозширення асортименту м'ясних продуктів для харчування дітей шкільного вікуArticle