Мирошник, Юлія АнатоліївнаГрузда, СвітланаШидловська, Олена БроніславівнаДоценко, Віктор Федорович2019-08-302019-08-302015Патент на корисну модель № 102778, МПК (2015.01) A21D 13/00 Композиція масляного бісквітного напівфабрикату "Ягідна прага" /Мирошник Ю. А., Грузда С. П., Шидловська О. Б., Доценко В. Ф. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № 2015 02956 ; заяв. 31.03.2015 ; опубл. 25.11.2015, Бюл. № 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30034Композиція для виготовлення масляного бісквітного напівфабрикату містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, масло вершкове, меланж, какао-порошок, порошок з ягід горобини звичайної або обліпихи крушиновидної, або калини звичайної. Додатково вноситься емульгатор PGE 55. The composition for making butter biscuit cake mix contains wheat flour premium, sugar, butter, melange, cocoa powder, rowan berry powder ordinary or buckthorn buckthorn or viburnum common. An additional emulsifier is introduced PGE 55.uk-UKбісквітний напівфабрикаткомпозиціяbiscuit half-finished productcompositionкафедра готельно-ресторанної справиКомпозиція масляного бісквітного напівфабрикату "Ягідна Прага" (Деклараційний патент на корисну модель № 102778)Other