Охолодження зворотньої води цукрового заводу з використанням грунтових контурів теплових насосів - Гой, Олександр Валерійович; Осьмак, Олексій Олексійович (My University, 2014)
Проведені розрахунки теплонасосних установок з гібридними грунтовими контурами для будівель, що знаходяться на території цукрового заводу і в прилеглих зонах. Доведено, що побудова системи додаткового охолодження зворотньої води цукрового заводу з використанням грунтового контуру теплового насоса дозволить підняти ефективність теплонасосної установки і зменшити річний витрати. Calculations of heat pump systems with hybrid ground contours for buildings located in the sugar mill and the surrounding areas. We prove that the construction of additional cooling water reverse sugar mill using ground loop heat pump will raise the efficiency of heat pump installation and reduce annual costs
Keywords: теплонасосна установка; heat pump installations; зворотня вода; new to water; грунтові контури; groundwater contours; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки