Авдієнко, Світлана ОлексіївнаМатиящук, Олена ВолодимирівнаМатиящук, Андрій Миколайович2016-09-152016-09-152015Авдієнко, С. О. Безаварійна зупинка підприємств харчової промисловості в разі виникнення надзвичайних ситуацій / С. О. Авдієнко, О. В. Матиящук, А. М. Матиящук // Научные труды SWorld. – 2015. - № 3 (40), Т. 3. – С. 91-96.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24016В роботі розглядаються надзвичайні ситуації, їх характер та наслідки. Розроблений порядок дій виробничого персоналу в разі виникнення надзвичайних ситуацій. Розглянуто порядок екстреної безаварійної зупинки підприємства. The paper deals with emergencies, their nature and consequences. Developed procedures production staff in case of emergencies situation. The order of the emergency stop trouble-free enterprise.uk-UKнадзвичайна ситуаціявиробництвозупинкааваріяпідприємствоперсоналcompany staffemergencyproductionstopaccidentкафедра екології та екоменеджментукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїБезаварійна зупинка підприємств харчової промисловості в разі виникнення надзвичайних ситуаційArticle