Мурзін, Андрій ВадимовичМурзіна, Анастасія ЕдуардівнаПавлюченко, Олена СтаніславівнаФурманова, Юлія Петрівна2021-03-102021-03-102019Патент на корисну модель № 134363 UA, МПК A23L 33/00 A23L 33/20 (2016.01) A23G 3/36 (2006.01) Суфле дієтичного призначення на основі ізомальтитолу та фруктози / Мурзін А. В., Мурзіна А. Е., Павлюченко О. С., Фурманова Ю. П. : заявник-патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 201812627 ; заявл. 19.12.2018 ; опубл. 10.05.2019, Бюл. № 9, 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32850Суфле дієтичного призначення містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, згідно з корисною моделлю додатково містить ізомальтитол та фруктозу.The dietary soufflé comprises agar, an egg-dried protein, a citric acid and an essence, according to the invention additionally contains isomalitol and fructose.otherсуфлефруктозаsouffléізомальтитолfructoseisomalitolкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСуфле дієтичного призначення на основі ізомальтитолу та фруктози (Патент на корисну модель № 134363)Technical Report