Склад енергетичного продукту (Патент на корисну модель № 113478) - Сова, Сергій Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Устименко, Ігор Миколайович (My University, 2017)
Склад енергетичного продукту містить горіхи, зв'язуючу частину та білковий концентрат. Як зв'язуючу частину використовують мед. Як білковий концентрат використовують сухий харчовий казеїн. Крім того склад додатково містить бджолине обніжжя та воду. Composition of energy products containing nuts and binding of protein concentrate. As binding of honey used. As protein concentrate using dry food casein. Also the composition further comprises bee pollen and water.
Keywords: енергетичний продукт; energy product; білковий концентрат; protein concentrate; кафедра технології молока і молочних продуктів