Розприскова сушильна установка для рідких продуктів (Патент № 33457) - Орлов, Леонід Олексійович; Вересоцький, Юрій Іванович (ДП "Український інститут промислової власності", 2001)
Винахід відноситься до техніки сушіння рідких продуктів. Він може бути використаний в хімічній, харчовій, фармацевтичній і інших галузях промисловості. The invention relates to engineering of drying liquid products. It can be used in chemical, food, pharmaceutical and other areas of industry.
Keywords: розпилювальна сушарка; spray dryer; конічний розпилювач рідини; повітревод; cone atomizer; air supply; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування