Управління виробничим потенціалом підприємств харчової промисловості - Левченко, Юлія Григорівна; Чередниченко, Олександр Анатолійович (My University, 2010)
Розглянуто теоретичні основи та основні складові виробничого потенціалу. Визначено особливості управління виробничим потенціалом підприємств харчової промисловості в України.
Keywords: виробничий потенціал підприємства; управління виробничим потенціалом; production capacity; employment potential; кафедра економіки і права