Левченко, Юлія ГригорівнаЧередниченко, Олександр Анатолійович2013-10-112013-10-112010Левченко, Ю. Г. Управління виробничим потенціалом підприємств харчової промисловості / Ю. Г. Левченко, О. А. Чередниченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – К.: НУХТ, 2010. – № 35. – С. 128-133.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10311Розглянуто теоретичні основи та основні складові виробничого потенціалу. Визначено особливості управління виробничим потенціалом підприємств харчової промисловості в України. The theoretical foundations and basic elements of the production capacity. The features of managing the production potential of the food industry in Ukraine.otherвиробничий потенціалуправліннятрудовий потенціалмеханізм управлінняproduction capacitymanagementemployment potentialmechanism of controlкафедра економіки і праваУправління виробничим потенціалом підприємств харчової промисловостіArticle