Медвідь, Ірина МиколаївнаМирошник, Юлія АнатоліївнаШидловська, Олена Броніславівна2014-11-272014-11-272014Медвідь, І. М. Оцінка якості бісквітних напівфабрикатів з плодовими порошками / І. М. Медвідь, Ю. А. Мирошник, О. Б. Шидловська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 626.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18737Збільшення об'єму виробництва і споживання бісквітних виробів за останні роки свідчить про те, що вони набувають все більшої популярності та займають важливе місце в структурі харчування населення України. Така тенденція дає можливість розглядати бісквіти як перспективний носій для збагачення раціону харчування людини дефіцитними речовинами, створювати на їх основі вироби з традиційними споживчими характеристиками і відповідати сучасним положенням науки про здорове харчування. The increase in production and consumption of biscuit products in recent years shows that they are becoming increasingly popular and are high in dietary pattern in Ukraine. This trend makes it possible to consider biscuits as a promising medium to enrich the human diet deficient substances build their products based on traditional consumer characteristics and meet the current provisions of the science of healthy eating.otherнапівфабрикатиплодові порошкибісквітprepared foodfruit powderscakeкафедра готельно-ресторанної справиОцінка якості бісквітних напівфабрикатів з плодовими порошкамиOther