Апарат для бродіння напівфабрикатів і тіста (Патент на корисну модель № 44037) - Чепелюк, Олена Олександрівна; Максимчик, Максим Станіславович (My University, 2009)
Попит на корисну модель «Апарат для бродіння напівфабрикатів і тіста» включає формулу корисної моделі, суть якої полягає у встановленні діафрагм в зонах контакту бункера зі шнеком. Наведено схему апарата для бродіння тіста, описано його переваги. Demand for utility model «Device for fermentation semis and dough» formula includes utility model, the essence of which is to establish the diaphragms in the areas of contact with the auger bin Shows a diagram of the apparatus for fermenting dough, describes its advantages.
Keywords: апарат; бродіння; тісто; напівфабрикат; бункер; діафрагма аппарат; device; fermentation; dough; semis; bin; diaphragm; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв