Методичний посібник з розв’язання економіко-математичних задач засобами Excel - Будя, О. П.; Лемешев, Олег Геннадійович; Овчарук, Володимир Олексійович (My University, 2008)
Методичний посібник включає короткі теоретичні відомості з розділів математичного аналізу, математичного програмування, теорії ймовірності та математичної статистики, статистичного аналізу. Детальні технологічні рекомендації з розв’язання на конкретних прикладах економіко-математичних задач з використанням засобів MS Excel. Містить багатоваріантні завдання для самостійного виконання контрольних робіт та відповіді для перевірки результатів.

Toolkit includes a brief theoretical information on the areas of mathematical analysis, mathematical programming, probability theory and mathematical statistics, statistical analysis. Detailed recommendations for the solution process with specific examples of economic and mathematical problems with the use of MS Excel. Contains multiple-choice task for the independent exercise tests and answers to verify the results.
Keywords: Excel; solving; економіко-математичні задачі; розв’язування; economic and mathematical problems; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки