Безпечність нових пастильних виробів оздоровчого спрямування - Рудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія Петрівна (My University, 2011)
У статті наведено результати досліджень мікрофлори та показників безпечності нових пастильних виробів. Розглянуто вплив дієтичної добавки Ламідан та цикорлакту на радіозахисні властивості та безпечність нових пастильних виробів.The results of researches of microflora and indexes of unconcern of new pastila wares are resulted in the article. Influence of dietary addition of Lamidan is considered and cikorlaktu on radioprotective properties and unconcern of new pastila wares.
Keywords: пастильні вироби; дієтична добавка Ламідан; цикорлакт; мікрофлора; токсичні елементи; pastila wares; dietary addition of Lamidan; thikorlakt; microflora; toxic elements; кафедра експертизи харчових продуктів