Рудавська, Ганна БогданівнаШаповалова, Наталія Петрівна2014-03-272014-03-272011Рудавська, Г. Б. Безпечність нових пастильних виробів оздоровчого спрямування / Г. Б. Рудавська, Н. П. Шаповалова // Обладнання та технології харчових виробництв – ДонНУЕТ, 2011. – № 27. - С. 29-35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13500У статті наведено результати досліджень мікрофлори та показників безпечності нових пастильних виробів. Розглянуто вплив дієтичної добавки Ламідан та цикорлакту на радіозахисні властивості та безпечність нових пастильних виробів.The results of researches of microflora and indexes of unconcern of new pastila wares are resulted in the article. Influence of dietary addition of Lamidan is considered and cikorlaktu on radioprotective properties and unconcern of new pastila wares.otherпастильні виробидієтична добавка Ламіданцикорлактмікрофлоратоксичні елементиpastila waresdietary addition of Lamidanthikorlaktmicrofloratoxic elementsкафедра експертизи харчових продуктівБезпечність нових пастильних виробів оздоровчого спрямуванняArticle