Грігор’єв, Іван Андрійович2022-08-232022-08-232022Грігор’єв, І. А. Організація забою та первинної переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Чернівці потужністю 20,9 т м’яса за зміну, з впровадженням шкуроконсервувального цеху : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Іван Андрійович Грігор’єв ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2022. – 93 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37842otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм’ясокомбінатконсервуваннясировинашкурапереробкаОрганізація забою та первинної переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Чернівці потужністю 20,9 т м’яса за зміну, з впровадженням шкуроконсервувального цеху