Використання математичного моделювання при проектуванні вузла пресування гранулятора - Штефан, Євгеній Васильович; Риндюк, Дмитро Вікторович (My University, 2010)
Представлені основні принципи і методика побудови математичної моделі процесів механічної обробки дисперсних матеріалів. Розглянуто приклад практичного використання розробленої моделі в технології гранулювання біомаси при виробництві паливних гранул.

The basic principles and methods of constructing mathematical models of machining particulate materials. An example of the practical use of the developed model in granulation technology in the production of biomass fuel pellets.
Keywords: математичне моделювання; дисперсні матеріали; гранулювання; біомаса; паливні гранули; mathematical modeling; dispersed materials; granulation; biomass pellets; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв