Класифікація максимальних підалгебр рангу n конформної алгебри АС(1,n) - Юрик, Іван Іванович (My University, 1998)
Одержана повна класифікація І-максимальних підалгебр рангу n конформної алгебри АС(1,n).

We obtain the complete classification of I-maximal sublgebras of rank n of the conformal algebra AC(1,n).
Keywords: ранг; конформна алгебра; підалгебри; ran; conformal algebra; subalgebras; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.