Пешук, Людмила ВасилівнаРадзієвська, Ірина Гіронтіївна2013-03-192013-03-192009Патент на корисну модель 40194 UA, МПК (2009) A23D 7/00 Спосіб виробництва купажованого жиру / Пешук Л. В., Радзієвська І. Г. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u200813159 ; заявл. 13.11.08 ; опубл. 25.03.09, Бюл. № 6. - 4 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6896В основі корисної моделі лежить завдання удосконалення способу виробництва купажованого жиру з оптимізованим жирнокислотним складом. The basis of the utility model is the task of improving the way kupazhovanoho fat with optimized fatty acid composition.otherрецептуражирrecipefatкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва купажованого жиру (Патент на корисну модель № 40194)