Кластерний аналіз в задачах управління харчовим підприємством - Грибков, Сергій Віталійович; Харкянен, Олена Валеріївна (My University, 2014)
Обговорюється використання одного з методів пошуку даних для підтримки прийняття рішень в управлінні макаронними фабриками. It discusses the use of one of the methods of data search to support decision-making in the management of pasta factories.
Keywords: аналіз даних; кластерний аналіз; макаронне виробництво; data mining; cluster analysis; macaroni enterprise; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки