Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаШевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаВенглюк, Олександр ВолодимировичГоробець, Юлія Сергіївна2013-09-062013-09-062013Крижова, Ю. П. Багатофункціональні комплексні суміші у складі розсолів для запечених шинок / Ю. П. Крижова, І. І. Кишенько, О. В. Венглюк, Ю. Горобець // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького. - 2013. - Т. 15, № 1 (55), Ч. 3. - С. 71-74.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9573Підібрані багатофункціональні комплексні суміші для розсолів у виробництві запечених шинок, що забезпечує соковиту та ніжну консистенцію, збагачує продукт харчовими волокнами, збільшує вихід продукту та термін зберігання. Multifunctional complex mixtures for brines in production of baked hams that provides juicy and tender consistence, enrich a product with food fibres, increase of product output and storage term.розсоликомплексні сумішіволокнашинкавихідbrinescomplex mixturesfibreshamsoutputкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівБагатофункціональні комплексні суміші в складі розсолів для запечених шинокArticle