Багатофункціональні комплексні суміші в складі розсолів для запечених шинок - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Горобець, Юлія Сергіївна (My University, 2013)
Підібрані багатофункціональні комплексні суміші для розсолів у виробництві запечених шинок, що забезпечує соковиту та ніжну консистенцію, збагачує продукт харчовими волокнами, збільшує вихід продукту та термін зберігання. Multifunctional complex mixtures for brines in production of baked hams that provides juicy and tender consistence, enrich a product with food fibres, increase of product output and storage term.
Keywords: розсоли; комплексні суміші; волокна; шинка; вихід; brines; complex mixtures; fibres; hams; output; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів