Крохмальна патока-екстракт (Патент на винахід № 43666) - Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Гулий, Іван Степанович; Українець, Анатолій Іванович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Шиян, Петро Леонідович; Верхградська, Міра Аркадіївна; Прибильський, Віталій Леонідович; Решетнікова, Світлана Леонідівна (My University, 2001)
В основу винаходу поставлена задача одержання крохмальної патоки-екстракту, збагаченої біологічно-активними речовинами зернових культур та зниження її собівартості. In basis of invention the problem of receipt is set by starched treacle-extract, enriched by the biologically-active substances of grain-crops and decline of her prime price.
Keywords: лікувально-профілактичні властивості; medical and preventive properties; ферментативний гідроліз; біологічно активні речовини; zymohydrolysis; biologically active substances; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства