Джерела фінансування інноваційних проектів на туристичних підприємствах - Дрокіна, Ніна Іванівна (My University, 2014)
У дослідженні обґрунтовані джерела фінансування інноваційних проектів на туристичних підприємствах.
Keywords: інновації (туризм); фінансування інновацій; кафедра туристичного та готельного бізнесу