Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві/Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі - Національний університет харчових технологій (My University, 2025)
Збірник включає в себе матеріали доповідей учасників міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яка відбулася 23 вересня 2025 року та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яка відбулася 25 вересня 2025 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузей, зокрема шляхам покращення якості хлібобулочних та кондитерських виробів, проблемам розширення асортименту, в тому числі і створенню нових виробів спеціального призначення.
Keywords: покращення якості кондитерських виробів; проблеми розширення асортименту; вироби спеціального призначення; інновації (хлібопекарське виробництво); хлібопекарське виробництво; improving the quality of bakery products; improving the quality of confectionery products; problems of expanding the assortment; special purpose products; інновації (кондитерські вироби); bakery production; bakery production