Мельник, Оксана ПетрівнаТочкова, Оксана ВасилівнаМанк, Валерій Веніамінович2012-09-122012-09-122008Мельник, О. П. Гідроколоїди: функціональні властивості і шляхи застосування / О. П. Мельник, О. В. Точкова, В. В. Манк // Техногенно-екологічна безпека України: стан та перспективи розвитку : матер. ІІІ міжвуз.наук.-практ. конф., 18 квітня 2008 р. м. Ірпінь - Ірпінь : 2008. - С. 154-156.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2519Проведено аналіз сучасних гідроколоїдів, їх значення в технологічних процесах. Рекомендовано алгоритм вибору гідроколоїдів для різних харчових продуктів. Analysis of modern hydrocolloids, and their importance in industrial processes. Recommended selection algorithm hydrocolloids for different foods.uk-UKгідроколоїдиhydrocolloidsструктуратехнологічні задачіхарчові добавкиstructuretechnological problemssupplementsкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології консервуваннякафедра експертизи харчових продуктівГідроколоїди: функціональні властивості і шляхи застосуванняArticle