Гідроколоїди: функціональні властивості і шляхи застосування - Мельник, Оксана Петрівна; Точкова, Оксана Василівна; Манк, Валерій Веніамінович (My University, 2008)
Проведено аналіз сучасних гідроколоїдів, їх значення в технологічних процесах. Рекомендовано алгоритм вибору гідроколоїдів для різних харчових продуктів. Analysis of modern hydrocolloids, and their importance in industrial processes. Recommended selection algorithm hydrocolloids for different foods.
Keywords: гідроколоїди; hydrocolloids; структура; технологічні задачі; харчові добавки; structure; technological problems; supplements; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології консервування; кафедра експертизи харчових продуктів