Міграція робочої сили на теренах СНД - Кобилянська, Людмила Миколаївна (My University, 2009)
В статті досліджено причини зміни напрямів міграційних векторів у форматі СНД, проаналізовано позитивні та негативні наслідки процесів міграції. The article investigates the reasons for the change directions of the migration in the CIS format, analyze the positive and negative consequences of migration.
Keywords: нелегальна міграція; illegal migration; міграційні процеси; міжнародна міграція; емігранти; migrations; international migration; migrants