Характеристика структури доходів Міжнародного валютного фонду у період світової фінансової кризи - Магаляс, Анастасія Ігорівна; Арич, Михайло Іванович; Бабінська, Ольга Володимирівна (My University, 2010)
У тезах розглянуто структури доходів Міжнародного валютного фонду у період світової фінансової кризи 2008 року. Досліджено динаміку доходу та операційного прибутку МВФ, а також їх структурні складові. In theses considered income structure of the International Monetary Fund during the global financial crisis in 2008. The dynamics of revenue and operating profit of the IMF, as well as their structural components.
Keywords: Міжнародний валютний фонд; державний борг; Україна; Ukraine; international Monetary fund; public debt; кафедра фінансів