Медвідь, Ірина МиколаївнаШидловська, Олена БроніславівнаДоценко, Віктор Федорович2019-02-152019-02-152018Медвідь, І. М. Вплив амілолітичних ферментів на показники якості хліба з рисового борошна / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІ міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 13 вересня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28798Встановлено доцільність застосування амілолітичних ферментів для покращення газоутворення в тісті з рисового борошна та показників якості готового хліба. Expediency of application of amylolytic enzymes is set for the improvement of gasification in dough from a rice flour andindexes of quality of the prepared bread.uk-UKрисове борошнокрохмальα-амілазаглюкоамілазабезглютеновий хлібrice flourstarchα- amylaseglucoamylasegluten-free breadкафедра готельно-ресторанної справиВплив амілолітичних ферментів на показники якості хліба з рисового борошнаThesis