Нанотехнологічні аспекти підготовки сировини й очищення модифікованих олій і жирів у системі КТІОЛ-І - Осейко, Микола Іванович; Голодна, Олена В'ячеславівна; Шкаруба, С. М. (My University, 2015)
У харчовій і косметичній галузях промисловості актуальним є вирішення задач щодо проблеми ресурсоенергозбереження й імпорт заміщення олієжирової і ліпідовмісної сировини, функціональних добавок і композицій. In the food and cosmetic industries topical problem solving on the issue of import substitution and resursoenerhozberezhennya oil and fat and lipidovmisnoyi materials, functional additives and compositions.
Keywords: КТІОЛ-І; модифіковані олії; нанотехнологічні аспекти; modified oil; aspects of nanotechnology; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів