Скорченко, Тетяна АнатоліївнаПухляк, Анастасія ГригорівнаРябоконь, Наталія Валеріївна2012-06-272012-06-272011Скорченко, Т. А. Перспективи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами / Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк, Н. В. Рябоконь // Молочное дело. - 2011. - № 4. - С. 12-13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1919Наведено сучасний асортимент згущених молочних консервів з цукром на українському ринку. Обгрунтовано вибір плодово-ягідних сиропів у якості наповнювачів та спосіб їх внесення в згущений молочний продукт. Встановлено, що доза внесення плодово-ягідних сиропів має становити 13-18%.There is market a modern assortment of canned condensed milk with sugar in the Ukrainian. It was product the choice of fruit syrups as fillers and how they are entering into a condensed milk. It was established that the dose of fruit syrups should be 13-18%.otherзгущене молоко з цукроммолочні консервинаповнювачхімічний складплодово-ягідні сиропиcondensed milk with sugarcanned milkfillerchemical compositionfruit syrupsкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійкафедра технології молока і молочних продуктівПерспективи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачамиArticle