Необхідність використання системи маркетингового контролю - Пєхота, Ірина Сергіївна; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 2013)
Розглянуто складову процесу управління маркетингу, а саме контроль маркетингової діяльності підприємства, його сутність, елементи, різновиди та необхідність організації та використання. The constituent of process of management of marketing is considered, namely control of marketing activity of enterprise, his essence, elements, varieties and necessity of organization and use.
Keywords: маркетинговий контроль; організація контролю маркетингу; елементи контрольно-аналітичної системи; різновиди маркетингового контролю; marketing control; organization of control of marketing; elements of control-analytical systems; varieties of marketing control; кафедра маркетингу