Шляхи удосконалення якості обслуговування пасажирів на міжміських автобусних маршрутах регіону - Олещенко, Любов Михайлівна (My University, 2012)
Розглянуто проблеми інформаційного забезпечення пасажирсько-транспортної системи Чернігівської області. За допомогою гравітаційної моделі Хаффа та ГІС-технологій проведено багатофакторний аналіз мережі автозаправних станцій Чернігівської області. Запропоновано модель оптимальної структури паливного забезпечення регіону, яка враховує особливості досліджуваної території.
Keywords: метод; інформаційні технології; модель; информационные технологии; method; information technologies; model; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.